Nieuws

Terugblikken op de Motocross der Azen

De Motocross der Azen in Sint Anthonis was een instituut. Op dinsdagavond 15 oktober organiseren de Historische Kring Land van Cuijk en Stichting Classic Motocross Nederland in theaterzaal Oelbroeck in Sint Anthonis een gratis Motocrosscafé over de vermaarde wedstrijd.

Tijdens het Motocrosscafé wordt de historie gedetailleerd toegelicht door Marcel Hermans uit Rijkevoort, bekend als schrijver van het Boekwerk Motocross der Azen – Een Gouden Tijdperk. Hij doet dit met unieke foto’s vol verhalen en twee films. De zaal is ingericht met attributen van weleer.

Diverse bekende coureurs, de echte Azen dus, hebben toegezegd te komen en worden geïnterviewd. Onder hen zijn: Henk Knuiman sr, Wiel van Loosbroek, Pierre Karsmakers, Gerrit Wolsink, Peter Willems, Peter Herlings, Gerard Rond en Yvan van den Broeck. Onder voorbehoud komen ook de zuiderburen Sylvain Geboers en André Vromans opdagen.

De zaal gaat open vanaf 18.00 uur, het officiële gedeelte start om 19.30 uur, duurt tot 21.30 uur en de avond eindigt om 23.30 uur. Gaarne vooraf aanmelden via de website van Oelbroeck Sint Anthonis.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.