Nieuws

19-21 juli: 10e editie TT Haler

Van 19-21 juli rijden de ronkende oldtimer racemotoren voor de 10e keer over het wegcircuit in Haler. Inmiddels is de “TT van Haler” echt een begrip geworden. Het driedaagse evenement met een landelijk wegcircuit, een weiland en een feesttent viel al in de smaak bij de rijders en het publiek. Maar ook in de pers worden de gemoedelijke sfeer, prijs-kwaliteit en liefhebbersmentaliteit geroemd: “De kleine Zwarte Cross”.
 
Op vrijdag 19 juli wordt in de avond de endurance race gereden: “De 2 uur van Haler”. Er wordt gestreden tegen de klok en tegen technisch verval. Tegelijkertijd trekt de Historische Parade met oldtimer motoren en auto’s over het oorspronkelijke wegcircuit van de Nationale Wegraces uit 1938 en 1939.
 
Zaterdag 20 en zondag 21 juli zijn er Demoritten in alle klasses: 50cc tot en met zijspan. Er wordt 3 keer gereden per klasse: een trainingsrit en 2 manches. Op vrijdagavond en zaterdagavond is er livemuziek in de feesttent. Verder is het rennerskwartier te bezoeken en is er een expositie in de expo-tent, met medewerking van het Time Bandits Race team, dat ook in de Parade op vrijdag zal deelnemen. Zaterdag en zondag is de dag-entree € 5,-, weekendticket € 7,50. Parkeren gratis.
 
De fraaie foto’s bij dit bericht zijn van: Ilja Ramakers.
 
De TT Demoritten Haler worden georganiseerd door de Stichting Oldtimerclub Haler, in de personen van Wim Baetsen en Huub Custers (met hulp van meer dan 300 vrijwilligers)
 
Zie verder: www.ttdemohaler.nl

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.